RJK:lla uusi valmennuspäällikkö
7.6.2019 22:45 Uutiset / Pääsivusto

Raaheen päätoiminen valmennuspäällikkö

Raahen Jääkiekkoklubin toiminta on ottanut aikamiehen harppauksen eteenpäin, kun seuraan on useiden vuosien toiveiden toteutumana saatu palkattua päätoiminen valmennuspäällikkö. Tämän harppauksen mahdollisti Opetus- ja kulttuuriministeriön seuralle myöntämä Seuratoiminnan kehittämisavustus.

Kesäkuun alusta alkaen Raahen Jääkiekkoklubin valmennuspäällikkönä toimii Nicklas Hudd, jolla on 25 vuoden valmentajakokemus. Näkemys ja valmennuskokemus on laaja, Hudd on työskennellyt uransa aikana kaikenikäisten jääkiekkoilijoiden kanssa kiekkokoulusta liigapelaajiin Suomessa ja Norjassa. Huddilla on myös Jääkiekkoliiton kouluttajan pätevyys, joten nykyisiä ja uusiakin juniorivalmentajia saadaan koulutettua paikallistasolla.

Valmennuspäällikkö vastaa päätoimisen toiminnan kehittämisen tarpeeseen innolla ja uusia ideoita ja toimia junioritoiminnan kehittämiseen on jo vireillä. Hudd näkee Raahen Jääkiekkoklubin toiminnassa paljon hyvää ja oikean kehityssuunnan, mutta resurssien puutteessa kehittämistoiminta on valitettavan usein jäänyt arjen pyörittämisen jalkoihin. Raahen Jääkiekkoklubin johtokunta ja varapuheenjohtaja Jarkko Sarkkila ovat syystäkin tyytyväisiä isoon edistysaskeleeseen.