Tutustumistreenit uusille pikkukiekkoilijoille
10.2.2019 10:41 Uutiset / Pääsivusto

Sunnuntaina 17.2. järjestetään juniorikiekon tutustumistapahtuma

Onko perheessäsi lapsia, joita kiinnostaisi harrastaa jääkiekkoa hyvässä seurassa? Tuntuuko, että ryhmään liittyminen voisi olla ajankohtaista? Haluaisitko nähdä ja kuulla, millaista jääkiekon harrastaminen voisi olla?

Sunnuntaina 17.2. Raahen Jääkiekkoklubin G-juniorit ja Leijona-kiekkokoulu tarjoavat mahdollisuuden tulla tutustumaan lajiin ja katsomaan, olisiko tässä harrastus juuri teidän lapsellenne. Mukana tapahtumassa sekä G-junioreiden valmennus ja joukkueenjohto, Leijona-kiekkokoulun rehtori sekä seuran valmennuspäällikkö, jotka ohjaavat lapsia ja vastaavat vanhempien kysymyksiin.

Varusteiksi Leijona-kiekkokoulun harjoituksiin osallistuville riittävät kypärä, kaulasuoja, luistimet, maila ja jääkiekkohanskat tai toppakinttaat. Joukkueharjoituksiin osallistuville jääkiekkovarusteet. Jos varusteita ei vielä ole, on seuralla lainavarusteita uusille harrastajille. Tässä tapauksessa kannattaa olla yhteydessä ennakkoon, niin ehditte saada varusteet ajoissa.

Tervetuloa mukaan tutustumaan!