Jääkiekkoliiton tukien haku
23.9.2019 20:43 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Suomen Jääkiekkoliitto tukee taloudellisesti vähävaraisia jääkiekkojunioreiden perheitä vuosittain.

Keväällä haut ovat avoinna isommille junioreille (D, C, B) seuraavaa kautta varten ja syksyllä haetaan tukea pienemmille (E ja F) pelaajille kuluvan kauden kustannuksiin. Lisäksi seurat voivat anoa tukea Leijona-kiekkokoulujen vapaapaikkoihin. Myös näistä voi kysyä seuran rahastonhoitajalta.

Raahen Jääkiekkoklubissa hakemuksia Jääkiekkoliittoon välittää seuran rahastonhoitaja Raija Kivimäki.

1. Joukkueenjohtajat tiedottavat joukkueen jäseniä, milloin tukien hakemisen ajankohta on.
  2. E- ja F-junioreiden perheillä on nyt mahdollisuus hakea taloudellista tukea lasten ja nuorten jääkiekon harrastamisen kustannuksiin. Seurojen kautta tapahtuva tukihaku alkaa ma 23.9. ja jatkuu 11.10. saakka.
  3. Perheet ottavat yhteyttä Raija Kivimäkeen (raija.kivimaki@ssab.com) , joka kertoo tarkemmin, minkälaisia asioita hakemukseen tulee kirjata. Myös hakemus toimitetaan Raijalle. Sähköpostin perillemeno on tärkeää vahvistaa, ettei hakemuksia sen vuoksi jää lähettämättä. Tukea hakeneita perheitä ei tiedoteta joukkueille eikä joukkueiden toimihenkilöille, toiminta on täysin luottamuksellista perheen ja rahastonhoitajan välillä.
  4. Raija täydentää seuran osuuden pelaaja- ja seuratiedoista hakemukseen ja toimittaa sen Jääkiekkoliittoon.
  5. Jääkiekkoliitto ilmoittaa valinnastaan hakuajan päätyttyä.
  6. Saadun tuen voi kohdentaa ensisijaisesti seuran lisenssimaksuihin ja toissijaisesti joukkueen omiin kausi- tai kuukausimaksuihin.