Raahen Jääkiekkoklubin toiminta kaudella 2021-2022
16.7.2021 12:45 Uutiset / Pääsivusto

Raahen Jääkiekkoklubin joukkueet syksyllä 2020. Kaikissa joukkueissa on tilaa uusille harrastajille. Alkavalle kaudelle kaudelle syntyy taas uusi U8-joukkue ja Leijona-kiekkokoulu käynnistyy syksyllä.

Raahen Jääkiekkoklubin toiminta

kaudella 2021-2022

Raahen Jääkiekkoklubi on raahelainen jääkiekkoon keskittyvä junioriurheiluseura.

Raahen Jääkiekkoklubin toiminnan tavoitteita ovat:

• urheilullisen harrastuksen tarjoaminen seutukunnan lapsille ja nuorille
  • sosiaalisuuden ja yhteistyökyvyn kehittäminen
  • urheilulliseen elämäntapaan kasvattaminen
  • positiivisten kokemusten ja onnistumisen elämyksien mahdollistaminen
  • terveen itsetunnon kehittäminen ja kasvattaminen
  • jääkiekkkoharrastuksen alueellinen edistäminen
  • yhtenäisen pelaajapolun rakentaminen alkaen kiekkokoulusta ja jatkuen aina edustusjoukkueeseen asti

Jokaisessa joukkueessa on pätevät, koulutetut valmentajat, jotka kehittävät omaa osaamistaan ja seuran yhteistä valmennuslinjaa valmennuspäällikkömme Jyri Junnilan johdolla. Näin pystytään varmistamaan sekä joukkueen että yksilön näkökulmasta laadukas ja kehittävä valmennus.

Raahen Jääkiekkoklubin tavoitteena on pitää jääkiekko taloudellisesti kaikkien saavutettavissa olevana harrastuksena. Toiminta järjestetään suurimmaksi osaksi talkoo- ja vapaaehtoisvoimin, joten harrastamisen kustannukset saadaan pidettyä matalina.

Raahen Jääkiekkoklubista löytyy pelipaikkoja kaikenikäisille jääkiekkoilijoille aloittelevista pikkujunnuista jo pidempään harrastaneille, uutta pelipaikkaa etsiville vanhemmille junioripelaajille.

Lisätietoja kaikkien ikäluokkien osalta antaa:

Jyri Junnila, valmennuspäällikkö

puh: +358 41 318 5208