Leijona-kiekkokoulu alkaa Hokistartista!
10.9.2021 17:38 Uutiset / Pääsivusto

Raahen Jääkiekkoklubin Leijona-kiekkokoulu starttaa syyskuun viimeisenä sunnuntaina

Sunnuntaina 26.9.2021 perheen pienimmille kiekkoilijoille järjestetään oma aloitustapahtuma, jo perinteeksi muodostunut Hokistartti. Jäävuoro alkaa klo 11.45, mutta paikalle kannattaa tulla jo klo 11.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki jääkiekkoilusta kiinnostuneet lapset ikään katsomatta. Mukana tapahtumassa on valmennuspäällikkö Jyri Junnila sekä muita seuran junioritoiminnan vastuuhenkilöitä, joilta voit kysellä harrastamisesta ja tietysti ilmoittautua mukaan toimintaan. Jäällä mukana on myös Raahe-Kiekon edustusjoukkueen pelaajia.

Varusteiksi tarvitaan luistimet, ristikollinen kypärä, kaulasuoja, maila sekä paksut hanskat tai kinttaat.

Voit myös ilmoittautua jo ennakkoon kiekkokoulun toimintaan osoitteessa https://rjk.jopox.fi/joukkueet/6387/lomake/2294/il...