Emma ja Kati Kärppiin
5.7.2021 12:39 Uutiset / Pääsivusto

Emma Ekoluoma ja Kati Seppänen ovat tehneet sopimuksen Oulun Kärppien Naisten liigajoukkueen kanssa

Emma ja Kati pelaamaan Naisten liigaa Oulun Kärppien joukkueessa

Raahen Jääkiekkoklubin kasvatit Emma Ekoluoma ja Kati Seppänen ovat solmineet sopimuksen Oulun Kärppien Naisten Liigajoukkueeseen. Oulun Kärppien sivuilla kerrotaan seuraavaa: “Uutta ja nuorta voimaa hyökkäyspäähän tuovat Emma Ekoluoma, 15 ja Kati Seppänen, 15, jotka viime kaudella edustivat Kärppien Akatemia joukkueen lisäksi RJK:ta.”

Tytöt ovat aloittaneet Raahen Jääkiekkoklubin Leijona-kiekkokoulussa vuonna 2011 jo viisivuotiaina ja siirtyneet pelaamaan joukkueessa vuonna 2012. Koko uransa ajan tytöt ovat pelanneet pääasiallisesti poikien kanssa sekä alueellisesti kasatuissa tyttöjoukkueissa esim. Mini Aurora Cupeissa ja World Girls Hockey -turnauksessa. Vuonna 2020 tytöt olivat tyttöjen Tulevaisuuden tähdet kartoitustapahtumassa Kuortaneellla ja tämän vuoden elokuussa on luvassa seuraava koitos. Kaudella 2020-21 tytöt edustivat RJK:n lisäksi myös Kärpät Akatemiaa.

Raahen Jääkiekkoklubi toivottaa tytöille onnea matkaan ja myötäistä tuulta jääkiekkouralle!