Koronaepidemian kiihtymisvaiheen vaikutukset
10.8.2021 21:36 Uutiset / Pääsivusto

Maskisuositus käyttöön 11.8.2021

Pohjois-pohjanmaa on tänään 10.8.2021 siirtynyt koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen, minkä vuoksi alueelle on annettu maskisuositus.

Raahen Jääkiekkoklubi ottaa maskisuosituksen käyttöön 11.8.2021 alkaen.

Kaikkiin Raahen Jääkiekkoklubin ottelutapahtumiin ja harjoituksiin tuleville pelaajille, toimihenkilöille ja katsojille suositellaan maskin käyttöä kaikissa yleisissä tiloissa liikkuessa. Maskisuositus koskee virallisen ohjeistuksen mukaan 12 vuotta täyttäneitä, RJK suosittelee kuitenkin yhteisen turvallisuuden vuoksi maskia tätä nuoremmillekin pelaajille. Maskia ei tarvitse käyttää pukukopissa, pelaajapenkillä eikä jäällä. Ottelutoimitsijoiden tulee käyttää maskia koko ottelutapahtuman ajan.

Myös kaikki muut hygieniaohjeet sekä ohjeet turvaetäisyyksien pitämisestä ovat voimassa kaikessa toiminnassamme.